Na použitie ako súčasť liečby s produktmi EXTRA a OPTIMAL alebo samostatne. Prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom a k normálnej termogenéze (výdaju energie).
Čaj PUERH – skvelý nápoj na osvieženie, po ťažkom jedle alebo len pre radosť!
- Vypestované zo semien – široký génový fond a oveľa vyššia pridaná hodnota pre telo človeka.
- 100% fermentované lístky zo 75-150 rokov starých čajovníkov Camellia sinensis, materská rastlina má viac ako 400 rokov.
- Mierna vlhká klíma a horská poloha zaisťujú dostatok vlahy aj slnečných lúčov, čo má vplyv na kvalitu čaju.
- Úroda a spracovanie v roku 2015, od tej doby čajové lístky starnú pod dohľadom skúsených čajových majstrov.
- Čajové lístky boli pretriedené do kvality Special Grade - pre vyvážený pomer medzi plnou chuťou a čokoládovou jemnosťou.
- Nálev má krásnu tmavočervenú farbu.
- Chuť je bohatá, krémovo sladká, ale nechýbajú zemité tóny typické pre tento druh čaju.
- Špecifická vôňa, ktorá láka milovníkov čajov.
- Šetrné spracovávanie umožňuje udržať vysokú koncentráciu antioxidantov, preto sú jeho účinky na ľudský organizmus tak blahodarné.
- Tým, že sú lístky fermentované, čaj nedráždi tráviaci systém, ale naopak - upokojuje.
Lúhovanie za tepla. 5 g čajových lístkov dajte do kanvičky 500 ml, zalejte vodou s teplotou 95-100°C (hneď po zovretí) a nechajte lúhovať 5 minút. Potom nechajte čaj vychladnúť na teplotu pod 40°C.
Lúhovanie za studena (príprava deň vopred): 5g čaju dajte do kanvičky 500 ml, zalejte odstátou vodou izbovej teploty a čajové lístky nechajte lúhovať voľne vo vode bez sitka a uložte cez noc v chladničke. Ráno vylúhované čajové lístky prelejte cez sitko.